Veelgestelde vragen

Hoe log ik in bij de Duurzame Leverancier.

U kunt inloggen door gebruik van het e-mail adres wat bekend was op de CO2 reductie in de bouwsite en hetzelfde wachtwoord. Of u kunt een nieuw wachtwoord opvragen door middel van het e-mail adres. Klik hier om het wachtwoord op te vragen.

Waar kan ik de Carbon Footprints vinden van andere bedrijven.

Onder de knop Duurzaamheidsindex vindt u de geregistreerde bedrijven en hun ingevulde data. Om hiervan de Carbon Footprint te kunnen zien dient u in te loggen. Wanneer de data nog op 0 staat kan het zijn dat betreffend bedrijf nog niets heeft ingevuld of nog niets publiekelijk heeft gemaakt.

Waar kan ik mijn ondersteunende documenten opslaan.

Dit kunt u doen via de knop Documenten Beheren. Hier kunt u de gemaakte .pdf bestanden uploaden. Alleen bestanden met de extensie .pdf zijn te uploaden dit in verband met de veiligheid van uw data.

Kosten

Vanaf 1 januari 2014 brengen wij ieder deelnemend bedrijf een bedrag van € 50,= in rekening per jaar.Wat kunt u van ons verwachten.

  • Een MVO Scan in de vorm van een vragenlijst
  • Een tool om uw Carbon Footprint mee te berekenen.
  • Een actieve site met nieuws en gelegenheid om zelf uw nieuws met betrekking tot Duurzaamheid op te plaatsen.
  • Een aantal Klankbordbijeenkomsten met representatieve sprekers (zie agenda op de site)
  • Een keteninitiatieven platform waar wij u in de gelegenheid stellen om de problemen waar u tegenaan loopt in te brengen. Wij gaan dan kijken of er meer bedrijven hetzelfde probleem ervaren en proberen met z’n allen tot een oplossing te komen. Voorbeelden (Voorkomen Graafschades, Veiligheid, Paperless Office, etc.).

 Wat verwachten wij van u.

-     Wij verwachten dat alle leden een actieve bijdrage leveren. Dit houdt in dat zij de Duurzaamheidsscan invullen en in de Tool een Carbon Footprint aanmaken.

-       Een actieve rol vervullen tijdens de Klankbordbijeenkomsten en wanneer relevant deelnemen aan de keteninitiatieven.

-       Deelname aan het kennisnetwerk en uitwisseling van kennis onderling.

-       Een bijdrage leveren in het uitbreiden van de site en het netwerk.

Dit alles wordt gefinancierd door de initiatiefnemers (Grontmij, Movares, Antea Group en Strukton Rail). Nu het aantal deelnemers zo groot wordt zijn wij genoodzaakt een bijdrage in de kosten te vragen aan een ieder.